Op welke manieren kan ik bij Fashinn online betalen?

Momenteel verwerken wij alleen bestellingen in Nederland via iDEAL

Via iDEAL. Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank (ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank, SNS bank, Friesland bank etc.). U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u wilt telebankieren, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich noodzakelijk hoeft te melden. Als je betaald met iDEAL, kan je bestelling sneller worden verwerkt en verzonden.

Leveringstijden

Als je bij ons besteld, heb je over het algemeen je bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis, afhankelijk van de besteltijd, – en dag.

Op werkdagen bestelt voor 17:00 uur en betaald met iDEAL, betekend dat de bestelling nog op dezelfde dag wordt verzonden. De kans is groot dat je pakket zelfs al binnen 24 uur wordt bezorgd.

In het weekend van op feestdagen besteld betekent dat je bestelling de eerstvolgende werkdag in behandeling wordt genomen.

Leveringswijze

Alle bestellingen worden per Post.nl verzonden. Bestellingen van Agua Bendita worden aangetekend verzonden er moet altijd getekend worden voor ontvangst. Onze klanten ontvangen altijd een track en trace code per mail om bestelling te kunnen volgen en eventueel bezorgtijd en locatie aan te passen naar wens. Mocht het voorkomen dat de postbezorger niemand thuis aantreft, dan zal hij het op een later tijdstip / dag nogmaals proberen.

Treft de postbezorger twee maal niemand thuis, dan wordt het pakje eerst bij de buren aangeboden of als derde optie bij het speciale postkantoor afgegeven. In beide gevallen laat de postbezorger een schriftelijke mededeling voor je achter.

Track & trace informatie

Ieder aangetekend pakketje dat de deur uitgaat, krijgt zijn eigen track & trace code mee.
Track en trace staat letterlijk voor opsporen en volgen, en dat is ook precies wat er gebeurd is: Alle bestellingen worden gecodeerd en zijn daardoor door de bezorgservice altijd te traceren.

Op het moment dat je bestelling wordt verzonden, wordt de zending voorgemeld bij Post.nl. Je ontvangt dan een e-mail waarin een link staat die naar de track & trace informatie van je pakket verwijst. Houdt er rekening mee dat de track & trace informatie vanaf ongeveer 8 uur na verzending zichtbaar is.

Voor jou betekent dit 100% Zekerheid: je weet zeker dat je bestelling ook daadwerkelijk verzonden is, en niet zomaar zoek kan raken.

Verzendkosten

Er worden geen verzendkosten berekend bij bestellingen boven 50 euro. 

Bij bestellingen onder 50 euro word er € 6,75 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Retourmogelijkheden

Mocht uw aankoop niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u uw bestelling met alle bijhorende (gratis toilettasje AB) binnen 14 dagen retour zenden.

De ondernemer vergoedt aankoop betalingen van de consument, door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, moet de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode hebben niet terug te betalen. Wij verzoeken u om deze producten, samen te voegen met alle toebehoren en waar mogelijk, in originele verpakking naar het onderstaande adres te verzenden onder vermelding van uw bestelnummer.

Retourzendingen moeten aangetekend teruggestuurd worden naar onderstaand adres:

Fashinn
Amstelkade 2
1427 AL, te Amstelhoek

De retour gezonden producten worden niet teruggenomen indien het gedragen of gewassen is, en u heeft zelf een defect te herstellen.

Als wij de herkomst van de retourzending zijn producten niet kunnen herleiden zullen wij deze als niet verzonden beschouwen.

Herroepingsrecht

1. Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.
2. Tijdens deze termijn zal u handelen behandelen met het product en de verpakking. U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zal u het product met alle voorzien toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Fashinn retourneren, conform de door Fashinn vervaard te instructies.

Kosten in geval van herroeping

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht komen de kosten van terugzending voor uw rekening. Indien u een bedrag betaald heeft, zullen wij dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terugbetalen.

Voor overige informatie betreffende uw herroepingsrecht verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Klachten

Heeft u een klacht? Dan kunt u deze bij ons aangeven via ons mailadres: info@fashinn.nl.

U kunt ook kiezen om uw klacht naar ons postadres te sturen:

Fashinn
Amstelkade 2
1427 AL, te Amstelhoek

Wij zullen uw klacht zo spoedig mogelijk verwerken.