Webshop Fashinn

Fashinn outfits

Fashinn is in 2012 als webshop begonnen met een assortiment bikini’s en badmode van het exclusieve Colombiaanse merk Agua Bendita. In die tijd was er nog niet zoveel keuze om in te kopen op gebied van trendy damesmode. Fashinn was op zoek naar leuke dameskleding die je niet makkelijk overal in de (online) winkels van Nederland kan kopen.

De kledingstijl waar ik naar opzoek was, moest een unieke stijl hebben, en daarbij kwalitatief in orde zijn. Ik heb maanden lang gezocht, maar kon niets leuks vinden dat ik zou willen aanbieden in een webwinkel. Tot ik Agua Bendita Beachwear voor het eerst in 2011 tegen het lijf liepen in een winkeltje op Aruba. Agua Bendita bikini’s en strandkleding zijn tot de dag van vandaag mijn favoriet! Deze exclusieve bikini setjes kun je online bestellen op pagina Agua Bendita Bikini . Fashinn heeft meerdere exclusieve badmode merken uitgeprobeerd, maar Agua Bendita beachwear is, en blijft voor ons het beste badmode merk! Prachtige kleurrijke handmade bikini’s van zeer hoge kwaliteit, en nu in de uitverkoop!

Inmiddels is de mode industrie veel veranderd. Fashinn is hier heel blij mee! We hebben een aantal super leuke leveranciers gevonden waarmee wij gaan samenwerken. Nu kunnen we in ons online assortiment een unieke trendy collectie mode voor vrouwen aanbieden. Dit zijn kleding stijlen en looks waar webshop Fashinn achter staat, en zelf ook zou willen dragen.

Ons Dameskleding collectie is op dit moment nog klein. Wij zijn begin 2021 begonnen met het aanbieden van onze Fashinn Ladieswear assortiment. Wij vullen ons assortiment continue aan met nieuwe trendy kleding stijlen en leuke must have accesoiress. Fashinn volgt geen trends en heeft haar eigen trend! Wat onze trend is, weten wij weten pas als wij gaan inkopen. Onze stijlen vindt je terug in onze webshop. De maten die wij aanbieden zijn XS tm XL.  Af en toe zullen we bepaalde bestsellers terug halen, maar in principe is het kledingstuk uitverkocht als de maat er niet meer tussen staat. Wij hopen veel plezier te doen met ons Fashinn collectie! Volg ons ook via onze social media kanalen:

Fashinn.nl!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.