Fashinn respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Fashinn werkt hierbij conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Wij gebruiken uw gegevens in onze webshop om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Fashinn zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen! Uw gegevens worden enkel opgeslagen om de bestelling naar het juiste adres en persoon te kunnen versturen. Wij bewaren deze gegevens in ons systeem zodat wij terugkerende klanten kunnen herkennen en deze soepel verwerken. Klanten kunnen ten alle tijden vragen om hun gegevens in te zien, en of deze door Fashinn te laten verwijderen uit ons systeem! Via e-mail fashinn.nl@gmail.com kunnen zij hun wens aan ons doorgeven en deze zullen dan direct verwerkt worden!

Om een bestelling af te ronden werkt Fashinn met het internetkassa systeem van Mollie Payment te Amsterdam. In dit systeem worden de transactiegegevens opgeslagen enkel om betalingen te kunnen verwerken. Webshop Fashinn stelt deze gegevens uitsluitend ter beschikking aan derden die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Fashinn gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Om het winkelen bij Fashinn zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op.

Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over het verloop van uw bestelling. Op uw e-mailadres ontvangt u een bevestiging van uw bestelling. Zodra de bestelling is verzonden ontvangt u op uw e-mailadres een track & trace code om uw bestelling te kunnen volgen. Via e-mail kan Fashinn ook vragen beantwoorden die klanten eventueel na de bestelling nog hebben.

Als u bij Fashinn een bestelling plaatst, kunt u een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens niet meer bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Fashinn werkt met Google Analatics. Dit is een tool van Google waarmee wij inzicht krijgen in de bezoekersstatistieken en hun gedrag op onze website. Wij kijken dan vooral naar de locatie van onze klanten en doelgroep. De gegevens die hiervoor bij Google Analatics worden gebruikt blijven 14 maanden opgeslagen en worden daarna automatisch verwijderd.

Fashinn verkoopt uw gegevens niet!

Uw persoonlijke gegevens worden door Fashinn niet aan derden verkocht en zal deze uitsluitend aan boven benoemden derden ter beschikking stellen omdat zij betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. De door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren, en boven genoemde derde werken allemaal conform de verplichte Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Vragen of opmerkingen?

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Fashinn, dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail: fashinn.nl@gmail.com. Wij helpen u graag als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen.

Hoop u hiermee te hebben geïnformeerd en dat u zich veilig mag voelen mocht u willen winkelen bij webshop Fashinn.