Fashinn Ladieswear

Webshop Fashinn Ladieswear collectie

Vind jij het ook zo moeilijk om leuke trendy mode voor vrouwen te vinden? Dat vind webshop Fashinn nou ook! Wij zijn in 2012 begonnen met alleen een collectie bikini’s en badmode van het exclusieve Colombiaanse merk Agua Bendita. In die tijd was er nog niet zoveel keuze om in te kopen op gebied van trendy damesmode. Fashinn was op zoek naar leuke dameskleding die je niet makkelijk overal in Nederland kan kopen.

De kleding moest een unieke stijl hebben, en vooral kwalitatief top in orde zijn. We hebben lang gezocht, maar niets kunnen vinden dat waardig genoeg was om een webwinkel voor op te starten. Tot we Agua Bendita Beachwear voor het eerst in 2011 tegen het lijf liepen in een winkeltje op Aruba. Agua Bendita bikini’s en strandkleding zijn tot de dag van vandaag Fashinn’s favoriet. De exclusieve bikini’s kun je online bestellen via onze Beachwear collectie. We hebben meerdere exclusieve badmode merken geprobeerd, maar Agua Bendita beachwear is, en blijft voor ons de beste! Prachtige kleurrijke handmade bikini’s van zeer hoge kwaliteit!

Inmiddels is de mode industrie veel veranderd. Fashinn is hier heel blij mee! We hebben een aantal super leuke leveranciers gevonden waarmee wij gaan samenwerken. Nu kunnen we in ons online assortiment een unieke trendy collectie mode voor vrouwen aanbieden. Dit zijn kleding stijlen en looks waar webshop Fashinn achter staat, en zelf ook zou willen dragen.

Ons Fashinn Ladieswear collectie is op dit moment nog klein. Wij zijn begin 2021 begonnen met het aanbieden van onze Fashinn Ladieswear assortiment. Wij vullen ons assortiment ladieswear & beachwear wekelijks aan met nieuwe trendy kleding stijlen. Fashinn volgt geen trends en heeft haar eigen trend! Wat onze trend is, weten wij weten pas als wij gaan inkopen. Op dat moment pikken het meest bijzondere aan dameskleding uit. Deze fashion trends vind je terug in onze webshop. De maten die wij aanbieden zijn XS tm XL.  Af en toe zullen we bepaalde bestsellers terug halen, maar in principe is het kledingstuk uitverkocht als de maat er niet meer tussen staat. Wij hopen veel plezier te doen met ons Fashinn Ladieswear collectie! Volg ons ook via onze social media kanalen:

Fashinn.nl!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.